Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán! 

Ügyfélszolgálati email cím 0-24h; luciferlove.hu@gmail.com

 

NANAMI WHITE CREAMY LUBE SEMEN IMITATION WATER BASE VEGÁN 150 ML - sperma utánzat síkosító
NANAMI WHITE CREAMY LUBE SEMEN IMITATION WATER BASE VEGÁN 150 ML - sperma utánzat síkosító
6 300 Ft

NANAMI WHITE CREAMY LUBE SEMEN IMITATION WATER BASE VEGÁN 150 ML - sperma utánzat síkosító

Mondtuk már korábban, hogy Nanamiban csak a lehető legreálisabb élvezetre és élvezetre gondolunk?
A "hagyományos" síkosítóként való használat mellett jól jöhet, az úgynevezett spriccelő dildók töltőfolyadékaként is.


Üdvözölje kedvenc kenőanyag márkáját egy kiváló kenőanyaggal. Ez a krémes fehér síkosító a sperma szinte tökéletes (ha nem 100%-ban tökéletes) szimulációja. És amikor azt mondjuk, hogy szinte tökéletes, akkor ez az:

Textúra: Sűrű és krémes állag, sűrű, de egyben folyékony, akár az igazi sperma.
Szín: félig átlátszó fehér szín, amely másodpercek múlásával és a bőrrel érintkezve áttetszővé válik. Azt fogja hinni, hogy valódi sperma.
A Nanami White Lube egy vízbázisú gél, amely erotikus élményt ad a gél természetes fehér színének köszönhetően. A fehér szín valósághűen szimulálja a spermiumokat, változatlanul egymásra helyezve a fókuszt. A fehér víz alapú lubrikáns könnyen eloszlik a bőrön, és intenzív és erotikus érzést biztosít.

Hogyan működik? Vigyen fel kívánt mennyiségű síkosítót a kiválasztott testrészekre, majd oszlassa el a bőrön. A vízbázisú formula könnyű és könnyen kenhető textúrát kölcsönöz a terméknek, amely semleges a bőrre nézve. Ez a kenőanyag puha és kényelmes érzést kelt a használat során. Az ilyen vízbázisú formula idővel nagymértékben felszívódik a bőrön, szükség esetén vigyen fel további síkosítót használat közben, hogy biztosítsa a folyamatos, kellemes siklást. Ez a kenőanyag szükség esetén könnyen lemosható. A természetes fehér szín valódi spermát szimulál, és nem vonja el a figyelmet, ami intenzívebbé teszi a szexuális kapcsolatot

Csakúgy, mint testvérei, ez a vízbázisú síkosító selymesen sima, bőrbarát és latexbarát. De nem csak ez, hanem amikor befejezi a Nanami White Lube használatát, láthatja, hogyan hidratálta a bőrt, selymessé és különösen fényessé téve azt.

Jellegzetes:

150 ml
Sperma utánzat
Ph frendly
Vízbázis
Krémes textúra
Vegán
fehér síkosító
latexhez alkalmas
bőrbarát
Hidratáló
Összetevők: víz, propilénglikol, glicerin, hidroxi-etil-cellulóz, citromsav, nátrium-cetearil-szulfát, kálium-szorbát, nátrium-benzoát.
EAN
8436583799987
6 300 Ft
A vásárlás után járó pontok: 252 Ft
Részletek
A Nanami White Creamy síkosító a Lucifer Love-nál. Ez a vízbázisú síkosító nagyon hasonlít az igazi spermahoz, és fokozza az élvezetet a szexuális élmény során. Könnyen felvihető és sima érzést nyújt, amely hosszabb időn át tartó nedvességet biztosít. Fedezd fel a Lucifer Love széles síkosító kínálatát, és élvezd a fantasztikus szexuális élményt, amelyet ez a kiváló minőségű síkosító nyújt.
Adatok
Gyártó:
NANAMI
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek