Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán!

19
ÚJ

FERTI-LILY Fogamzást támogató gél 50ml

A FERTI·LILY fogamzást támogató gél azért került kifejlesztésre, hogy segítsen síkosítást biztosítani a teherbe esésre vágyó pároknak, miközben elősegíti a spermiumok túlélését .
Klinikai vizsgálatok kimutatták , hogy a FERTI·LILY fogamzást támogató gél nem képez gátat a spermiumok számára, és a spermiumok 24 óránál hosszabb ideig is életben maradnak a fogamzást támogató géllel történő érintkezéskor.
A FERTI·LILY fogamzást támogató gél izotóniás, pH-ja kedvező a spermiumok túléléséhez, és utánozza a termékeny váladékok tulajdonságait.
A FERTI·LILY fogamzást támogató gél a FERTI·LILY megtermékenyülést elősegítő kehellyel kombinálva is használható a fogamzás esélyének növelésére.

TUDTA?
• A teherbe esni próbáló nők kétszer nagyobb valószínűséggel szenvednek hüvelyszárazságtól, mint azok, akik nem próbálnak teherbe esni.
• A stressz hüvelyszárazságot okozhat, és csökkenti a fogamzás esélyeit. Lazítson, ne aggódjon, és próbálja meg jól érezni magát.
• A rendszeres síkosítóhasználat árthat a spermiumoknak, ezért nem szabad használni teherbeeséssel próbálkozás idején.
• A FERTI·LILY fogamzást támogató gél nem tartalmaz parabént, ami hátrányosan befolyásolhatná asperma minőségét.
• A hüvely alacsony pH-ja tulajdonképpen elpusztítja a spermiumokat. Közösülés idején a hüvely pH-ja rövid ideig megemelkedik, hogy így segítse a spermiumok túlélését.

Használati útmutató

1. lépés
Az első használat előtt távolítsa el a záróelemet a tubusról.

2. lépés
Vigye fel a síkosítót a hüvely külső részére vagy a pénisz szárára közösülés előtt. Nyomjon egy kis mennyiségű terméket az ujjaira és/vagy a tenyerére, és vigye fel a nemi szervek területére. Használjon a kívánt síkosság eléréséhez szükséges mennyiséget .

3. lépés
Minden használat után szorosan zárja vissza a tubust. Ne hagyja nyitva két alkalmazás között.
EAN:
8720589524088
Raktáron 1 db
10 490 Ft  
8 449 Ft
Kezdete: 2023.03.24   A készlet erejéig!
Megtakarítás 2 041 Ft
A vásárlás után járó pontok: 237 Ft
Adatok
Gyártó:
LILY
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
FERTI-LILY Fogamzást támogató gél 50ml
FERTI-LILY Fogamzást támogató gél 50ml
19
10 490 Ft  
8 449 Ft
Webáruház készítés