Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán!

Hismith HS19 Mini Capsule Sex Machine- szexgép

A Hismith egy integrált vállalat tervezése, fejlesztése és gyártása. A high-end szexgép tervezésére és gyártására összpontosítunk. Célunk, hogy segítsük ügyfeleinket abban, hogy a magánéletben a legnagyobb örömet szerezzék. Üzleti filozófiánk a szimbiózis és a win-win más márkákkal szemben.

Hismith kapszula, amelyet úgy terveztek, hogy minden hálószobája fantáziáját valóra váltsa, 370 ford./perc tolómotorral és 1,18 hüvelykes lökethosszal. Emellett a Hismith Capsule-al 3 tolósebesség közül választhat, mi több, a kapszula egyedülálló teljesítménynövelő csúcsponti móddal rendelkezik, amely segít elérni gyorsan a csúcspontot, amikor ráérez a csúcsra.

Ismerje meg tökéletes útitársát

188,7 mm x 59 mm / 1,57 kg

A kicsi és karcsú Hismith kapszula kompakt méretben kapható, így tökéletes az utazáshoz. Még ha valaki véletlenül rábukkan is szexi gépére, a neo-futurisztikus dizájn egy intelligens otthoni eszközre emlékeztet.

0 – 120° Állítható szög a sokoldalú mozgáshoz különböző pozíciókban.

Megbízható Többszögű teljesítményt nyújt

A Hismith egy integrált vállalat tervezése, fejlesztése és gyártása. A high-end szexgép tervezésére és gyártására összpontosítunk. Célunk, hogy segítsük ügyfeleinket abban, hogy a magánéletben a legnagyobb örömet szerezzék. Üzleti filozófiánk a szimbiózis és a win-win más márkákkal szemben.

A több felületű tapadókorong bármilyen sík felülethez illeszkedik

Távirányító a dedikált mobilalkalmazáson keresztül

- Vezérlés Wi-Fi-n keresztül
- Dedikált mobilalkalmazás
- Állítható minták

Csatlakozzon egy partner eszközéhez, vagy adja át a vezérlést egy partnernek távolról, ha a tér és az idő korlátozza. A Hismith Capsule egy távolsági funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy az intimitást a következő szintre emelje. Használja a távoli távolság funkciót, hogy kapcsolódjon vagy kapcsolatban maradjon bárkivel, bárhol és bármikor. Lépjen kapcsolatba és ossza meg örömeit messziről szinte valós időben. A Hismith App forradalmasítja a távolsági intimitásról és örömről alkotott gondolkodásmódját. Ez a hi-tech funkció lehetővé teszi, hogy két vagy több ember valós időben kommunikáljon non-verbális érintéssel.

Az Ön kéz nélküli módja az intenzív játékhoz és a lusta orgazmushoz, hogy lazítson egy hosszú nap után, vagy fokozza szexuális életének izgalmát a Hismith kapszulával, bárhol is van.

Újratölthető: 2 óra töltés után 60 percig bírja, élvezze az örömet bármikor, bárhol, és mondjon búcsút a zavaros vezetékek okozta gondoknak.
Távirányító és APP által vezérelhető: A távirányító vagy a Hismith APP érzékenyen és pontosan vezérelhető, vezérlése megosztható másokkal, a legjobb szexjátékok a távolsági szerelmesek számára.

Egyetlen alap, mely az összes Hismith szexjátékhoz illeszkedik

Az Ön Hismith kapszulája egy sokoldalú szexgép, amely szinte minden kívánságát teljesíti, és lehetővé teszi, hogy kiélje legmerészebb vágyait. Erős, KlicLok rendszerrel ellátott talppal rendelkezik, amellyel bármely más Hismith játékot rögzíthet, és jól használható. Így nem korlátozódik a csomagban található vibrátor-tartozékra.

Mi van a dobozban:

1 x Hismith kapszula
1 x 5,9” szilikon vibrátor
1 x távoli panel
1 x tapadókorong
5 x tapadókorongos védőfólia
1 x tűs USB töltőkábelEAN:
87132418469163
194 670 Ft
A vásárlás után járó pontok: 7 787 Ft
Részletek
FONTOS BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉS ÉS HASZNOS TIPPEK:

1. Kérjük, ne próbálja meg beállítani a tolóerő mélységét, amikor a gép működik.
2. Kérjük, ellenőrizze, hogy lecsavarta-e a gombot, mielőtt elindítja a gépet.
3. Javasoljuk, hogy először használja a közepes mélységet, és fokozatosan szokja hozzá a mélységet.
4. Kérjük, használjon 75%-os orvosi alkoholt a vibrátor fertőtlenítéséhez, használat előtt a szappanos víz is elvégzi a munkát.
5. Szükséges valamilyen síkosító használata, hogy javítsa szexuális élményét.

Márka: HiSmith
Kinek: nőknek
Stimuláció: hüvely
Tulajdonságok: extra erős rezgések, hüvelyi, kiegészítők, különleges
Hossz: 18,8 cm
Átmérő :5,9 cm
Elemek: újratölthető

Adatok
Gyártó:
Hismith
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hismith HS19 Mini Capsule Sex Machine- szexgép
Hismith HS19 Mini Capsule Sex Machine- szexgép
194 670 Ft
Webáruház készítés