ingyenes-szallitas kuponnal, 24.999ft feletti vásárlásnál az alábbi kuponnal ingyenes a szállítás.

KÉRJÜK rendelés leadásánál, valós email-t adjon meg, mert arra az email címre küldjük az információkat, átvevő kódot!

Ügyfélszolgálati email cím 0-24h; luciferlove.hu@gmail.com

Telefonszám: 06(21) 252-4064 Hívjon minket (H-P:10:00-12:00h)

Cipők

A Luciferlove.hu szex shop-ban mindenki megtalálhatja a tökéletes magas sarkú cipőt, függetlenül attól, hogy nő vagy férfi. Az általunk kínált cipők stílusosak, kényelmesek és a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelőek. Ráadásul, a kedvező áraink miatt bárki számára elérhetőek.

Azoknak, akik férfiként szeretnének magas sarkút vásárolni, a Luciferlove.hu kínálatában találnak 45-ös női cipőket is, így semmi sem állhat az útjukban a tökéletes cipő megtalálása előtt. A nők számára pedig számos színben, formában és méretben állnak rendelkezésre a magas sarkú cipők, amelyek tökéletesen illenek minden alkalomhoz, legyen szó hétköznapi vagy ünnepi viseletről.

Minden cipőnk strapabíró, a legjobb anyagokból készült, így biztos lehetsz benne, hogy a cipőd nem csak csodásan fog kinézni, hanem hosszú éveken keresztül kényelmesen és biztonságosan is fogsz tudni benne járni. És ha valami miatt mégsem lennél elégedett a vásárlásod után, akkor sem kell aggódnod, hiszen a Lucifer Love-nál minden cipőnkre 14 napos visszatérítési garancia érvényes.

Válassz te is a Luciferlove.hu szex shop-ból, és legyen az új magas sarkú cipőd a következő stílusos és kényelmes kiegészítőd!


24termék