Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán!

Női

szexi fehérnemű

A szexi fehérnemű egy olyan ruhadarab, amelynek hatása ellenállhatatlan a férfiakra. Nem véletlen, hogy az efféle csábítás már évszázadok óta jelen van a divat világában. A szexi fehérnemű nem csak arra szolgál, hogy eltakarja az esetleges hiányosságokat, hanem az előnyöket is kiemeli. Emellett a praktikus nyílások is előnyt jelentenek, hiszen így nem kell a felesleges időt vesztegetni a vetkőzéssel.

Ha szeretne meglepetést okozni párjának, akkor válassza a szexi fehérneműt, fűzőt, babydollt vagy jelmezt a hálószobai játékokhoz. A szexi fehérnemű nem csak a kívánatos megjelenéshez nyújt segítséget, de a viselőjében is növeli az önbizalmat. A játékos együttlétek során pedig igazi élménnyé varázsolja az éjszakákat. A szexi fehérneművel azonban mindig fontos, hogy csak akkor viselje, ha kényelmesen érzi magát benne, és az valóban örömet okoz mindkét félnek.


111 termék
EAN
:
1212211212210
Gyártó
:
Anais
12 480 Ft
 
Webáruház készítés