Ügyfélszolgálati email cím; luciferlove.hu@gmail.com

Lovebotz - Deluxe Pro-Bang Sex Machine with Remote Control -távirányítós szexgép
Lovebotz - Deluxe Pro-Bang Sex Machine with Remote Control -távirányítós szexgép
530 000 Ft

Lovebotz - Deluxe Pro-Bang Sex Machine with Remote Control -távirányítós szexgép

A legjobb „éjszakája” hamarosan bekövetkezik! Ez a deluxe szexgép fel van hajtva és meg van töltve egy 7,5 hüvelykes TPE vibrátorral, és készen áll a használatra! Az állítható szögek széles választékával bármilyen pozíció lehetséges! Szeretné használni személyes kedvenc vibrátorát? Tartozék A Vac-U-Lock vibrátor adapter segítségével hozzáigazíthatja kedvenc dongját ehhez a nagy teljesítményű tológéphez! Akár 285 percenkénti fordulatszámával ez a gép addig működik, ameddig bírja! Dőljön hátra és lazítson, miközben megkapja az erőteljes lökést, és a távirányítóval válthat a 4 sebesség és a 7 tolási minta között, amíg át nem tolja magát az extatikus élén!

Használja kedvenc vízbázisú síkosítóját a mellékelt vibrátorral vagy a Vac-U-Lock adapterrel kompatibilis vibrátorral. Állítsa be a gépet, és válassza ki azt a szöget, amelyben szeretne behatolni, majd dőljön hátra, lazítson és fogadjon! Használja a távirányítót a tolóerő minták és sebességek megváltoztatásához, miközben mély, gyors, erőteljes lökést kap, amely túllép az élen, és kielégíti mély, testi szükségleteit! Használat után egyszerűen szerelje szét és tárolja, vagy hagyja ki a következő körre! Mossa le a vibrátort külön szappannal és vízzel, majd permetezze be a gépet és a játékokat játéktisztítóval, és törölje szárazra.

Méretek: Gép: 17,5 hüvelyk hosszú x 9,5 hüvelyk széles x 12,5 hüvelyk magas. Alap: 13 hüvelyk hosszú x 9,5 hüvelyk széles. Műpénisz teljes hossza: 7,5 hüvelyk, Behelyezhető hossza: 5,3 hüvelyk, Legszélesebb behelyezhető átmérő: 1,5 hüvelyk. Lökethossz: 3,5 hüvelyk. Löket: 285 RPM.

Anyaga: acél, TPE vibrátor, ABS műanyag, szilikon

Szín: gép: fekete, acél. Műpénisz: Fény

Megjegyzés: A távirányító távolsága legfeljebb 32 láb. 1 XAAA elem szükséges (nem tartozék). A gép 24 V AC bemenettel és 24 V DC kimenettel rendelkezik.
EAN
87132218469164
530 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 5 300 Ft
Részletek
Márka Lovebotz
Kinek igényes
Stimuláció anális, hüvely
Tulajdonságok anális, fel és le, serkentő, többfunkciós
Elemek ac tápellátás
Adatok
Gyártó:
Lovebotz
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!