Válaszd az Expressone szállítást, és kérd csomagod házhoz vagy az ország több pontján lévő átvevőhelyre. Szállítási időpontot rugalmasan tudod változtatni az Expressone oldalán! 

Ügyfélszolgálati email cím 0-24h; luciferlove.hu@gmail.com

 

FAIRY BLACK- 220 ALJZATBÓL BETÁPOLT  , VIBRÁLÓ – MASSZIROZÓ
FAIRY BLACK- 220 ALJZATBÓL BETÁPOLT , VIBRÁLÓ – MASSZIROZÓ
10 154 Ft

FAIRY BLACK- 220 ALJZATBÓL BETÁPOLT , VIBRÁLÓ – MASSZIROZÓ

Ez az egyike legnépszerübb az egész világon női intim helyek és nem csak masszírozó eszköz. Rendkívülién alkalmas azok a nők részére melyeknek nehézsége van az orgazmus elérésében. A Kanadában és USA-ban elvégzett tesztek igazolták, hogy a nők 98 %-a elérte az orgazmust egy ár perc alatt ! A fejecske különleges alakja meg a sima puha szilikon réteg mellyel be van vonva tökéletesen beválik a vagina szirmok és csikló masszírozásánál, a nő legérzékenyebb részét felébreszti. A fejecske minden irányban fordulhat a fogó rúgó összeköttetésének köszönve .minek köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a női testhez. Úgy van betervezve, hogy nincs szüksége telepre, elég ha bekapcsolod az aljzathoz. - nem fog cserbe hagyni ha kimerül a telep.A nedvesítéshez kizáróan víz alapú nevesító géleket szabad használni .


Betáp : 220v aljzat.
Szin : Fekete
Anyag : Finom műanyag és szilikon
Méretek:
Hossz: 25 cm
A fejecske átmérője : 4,5 cm
leggyakrabban választott eszköz a világon a test masszírozásához és a nők intim helyei stimulálására . A rezgő fejecske a testeden elfelejthetetlen pillanatokat nyújt!
Rendelkezik folyékony masszírozás szabályozással !!!!
EAN
87133218469163
10 154 Ft
A vásárlás után járó pontok: 406 Ft
Adatok
Gyártó:
Scala
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!